top of page
haarden

Als het om de bereiding van warm water gaat, is Junkers al jaren dé referentie

Huismerk: Junkers

Als het om de bereiding van warm water gaat, is Junkers al jaren dé referentie. Deze badverwarmers en waterverwarmers zijn de absolute top in de markt en garanderen u een ongeëvenaard én superveilig warmwatercomfort. Waar en wanneer u het wilt. In de keuken of in de badkamer. Daarom zit u bij De Brabandere in Izegem (Roeselare)goed.

Zuinig: door de onmiddellijke warmwaterbereiding – het warm water wordt bereid als er vraag naar is – wordt het gasverbruik tot het minimum beperkt.
Esthetisch: onze bad- en waterverwarmers zijn compact van design en passen in elk interieur.
Geluidsarm: vergeet storende geluiden. De Junkers-toestellen werken in alle stilte. Ook dat is een vorm van comfort.

WELK SYSTEEM VAN WARMWATERBEREIDING KIEZEN?

  • Een extra verwarmer: bad- en waterverwarmers zijn de ideale oplossing voor het gemiddeld verbruik van een klein gezin of om een gedeelte van uw behoeften in te vullen, bijvoorbeeld in de keuken of in de badkamer.

  • Een verwarmingsketel: een combiketel zorgt voor de verwarming maar ook voor de bereiding van het sanitair warm water. Deze oplossing is zuinig en interessant voor een gezin van twee of drie personen.

  • Een boiler aangesloten op de verwarmingsketel: een boiler bewaart een voorraad warm water en levert het onmiddellijk, overal in huis en op de gewenste temperatuur. Op voorwaarde dat zijn capaciteit correct afgestemd is op uw behoeften, is dit de meest comfortabele oplossing voor uw sanitair warm water.

Bent u echter eerder op zoek naar een kachel of haard om u te verwarmen? Wees dan gerust, want ook hiervoor kunt u bij ons terecht.​

Wij helpen u graag verder met uw vragen en zijn steeds te bereiken via onze contactpagina. Link: www.junkers.be.

Badverwarmers & waterverwarmers in Izegem (Roeselare)

Verwarming De Brabandere

Wij verkopen uitstekende verwarmers voor bad & water!

bottom of page