top of page
bio-ethanol haard

VERWARM UW WONING IN WEST-VLAANDEREN MET EEN ECOLOGISCHE BIO-ETHANOL HAARD

zwarte pijl

ECOLOGISCHE MANIER VAN VERWARMEN

Met de koude, donkere nachten in aantocht denkt u er misschien over na hoe u uw huis warm en uitnodigend kunt houden, zelfs als de temperatuur daalt. Naast traditionele warmtebronnen zoals houtkachels, elektrische haarden en gashaarden is er de laatste jaren een nieuwe optie opgedoken: bio-ethanol haarden. 

Een bio-ethanol haard is een haard die brandt op bio-ethanol. Dit is een hernieuwbare en duurzame brandstof die wordt gemaakt van plantaardige materialen zoals suikerbieten, suikerriet en maïs. Ze stoten schone uitlaatgassen uit en zijn ook hernieuwbaar, waardoor ze een fantastische keuze zijn voor milieubewuste mensen die houden van de moderne esthetiek van deze haarden in hun huis. Bovendien hebben ze ook geen ventilatiesystemen nodig, waardoor ze een handige optie zijn voor appartementen of huizen zonder schoorsteen.

Anker 1
bio-ethanol haard

BIO-ETHANOL HAARDEN ZIJN ER IN VERSCHILLENDE STIJLEN

Een van de prachtige voordelen van een bio-ethanol haard is dat u kunt kiezen uit een breed scala aan stijlen en types die passen bij de esthetiek van uw huis. Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne open haard of aan iets meer rustiek en traditioneel, u vindt het in een bio-haard. Dat komt omdat er geen schoorsteen of gasleiding nodig is, waardoor er veel flexibiliteit is wat betreft het ontwerp.

black-arrow-down.gif

Zo kunt u kiezen uit een bio-ethanol haard tegen de wand, al dan niet ingewerkt in de wand. Een ideale keuze als u niet veel vloerruimte heeft. Of waarom geen vrijstaande haard? Deze is makkelijk te plaatsen op eender welke locatie in uw woning of bedrijf en kan fungeren als de blikvanger van uw interieur. 

 

De Brabandere Luc in Izegem biedt als specialist een complete service, van de verkoop tot het plaatsen en het afstellen.

Anchor 1

Wilt u meer weten over de voordelen van een bio-ethanol haard? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

bottom of page