top of page
brandende houtkachel

HOUTKACHELS, DE BESTE COMBINATIE VOOR WIE KIEST VOOR EFFICIËNT VERWARMEN EN EEN HUISELIJKE SFEER 

zwarte pijl

VERWARM, BESPAAR EN WEES DUURZAAM

Houtkachels zijn lang een populaire en efficiënte manier van verwarmen geweest. Vroeger was de keuze van een gezin tot een houtkachel voor het verwarmen van hun huis. Tegenwoordig zijn er veel verschillende opties op de markt. Maar ondanks alle innovaties blijven houtkachels nog steeds een veel voorkomende en zeer populaire keuze. Met de gas- en elektriciteitsprijzen die alsmaar stijgen, geeft een gemiddeld gezin tegenwoordig honderden euro's uit per maand aan verwarming, zelfs voor een klein en bescheiden gebouwd huis.

Als het grootste deel van het gezinsbudget opgaat aan energiekosten is het tijd om alternatieven te zoeken. Verwarmen met hout is een van de zuinigste manieren om uw huis te verwarmen en we benadrukken dat dit geen rokerige en vervuilende manier van verwarmen is, maar een schone en gemakkelijk brandbare warmtebron. Daarnaast is hout milieuvriendelijk, omdat het gebruik ervan resulteert in vrijwel geen fossiele kooldioxide die wordt toegevoegd aan onze huidige omgeving. Het helpt de dus effecten van klimaatverandering te minimaliseren in vergelijking met het gebruik van gas, olie of kolen.

Anker 1
houtkachel

KIES VOOR EEN HUISELIJKE SFEER

Een houtkachel kan een bepaalde warme sfeer uitstralen in uw woning. Met een houtkachel krijgt u dus meer warmte dan enkel maar van het hout. De Brabandere Luc in Izegem is een specialist in houtkachels en ruim 85 jaar actief in het plaatsen van kachels en inbouwhaarden.

black-arrow-down.gif

Wij bieden houtkachels van verschillende grote merken zoals Barbas, Dovre, Saey, Jotul, Godin & Franco Belge.

Die merken staan garant voor moderne technologie, moderne verbrandingstechnieken en uitstekend ontworpen producten die zorgen voor perfecte verbranding en daardoor optimale verwarming volgens de hoogste veiligheidsnormen voor de uitstoot van gassen.

 

Wie kiest voor onze houtkachels geniet van een professionele plaatsing en een uitstekende service na verkoop. En dit alles aan competitieve prijzen.

Anchor 1

Meer weten over de plaatsing van houtkachels?

Neem contact met ons op voor meer info. 

bottom of page