top of page
gaskachel

VERWARM UW WONING MET EEN GASKACHEL VAN DE BRABANDERE LUC

zwarte pijl

VERWARM EFFICIËNT MET EEN GASKACHEL

Een groot voordeel van decoratieve gaskachels is de efficiëntie in vergelijking met houtkachels. Gaskachels zijn schoonbrandend en hebben een gesloten verbrandingssysteem waardoor er geen warmte naar buiten ontsnapt. Daarnaast kunt u ook de temperatuur van de gaskachelverwarming regelen door deze hoger of lager te zetten. Dit betekent dat uw huis snel warm wordt en dat u minder betaalt voor uw gasrekening. 

Als u overweegt een decoratieve gaskachel aan te schaffen, dan is De Brabandere Luc er om u te helpen. Wij hebben een brede selectie van efficiënte, designvriendelijke gaskachels die extra warmte en stijl brengen in elke kamer van uw woning of bedrijf. Of u nu uw huidige houtkachel wilt vervangen of een compleet nieuwe kachel wenst, bij ons bent u aan het juiste adres. 

Anker 1
gaskachel met moderne uitstraling

GASKACHELS MET MODERNE OF KLASSIEKE UITSTRALING

Decoratieve gaskachels zijn gebouwd met een tijdloze ambachtelijke stijl, waardoor ze een prachtige aanvulling vormen op elke woning of appartement in West-Vlaanderen. Van traditioneel tot modern, onze decoratieve gaskachels accentueren het decor van elke kamer. Dankzij modellen met glazen ruiten geniet u van de sfeer van een knapperend, realistisch vuur zonder de open vlam van een traditionele open haard.

black-arrow-down.gif

Verheug u op een prachtig vuur met houtblokken en gloeiende sintels. Deze moderne gaskachels voor verwarming geven uw huis een rustieke uitstraling en een echt uitnodigende sfeer. Bij De Brabandere Luc kunt u terecht voor zowel voorzetkachels als inbouwkachels op gas van het merk Dru, Bellfires, Nestor Martin, Rinnai & Wellstraler. We bieden deze in verschillende stijlen, van modern tot klassiek en in diverse afwerkingen zoals zwart antraciet, wit of aluminiumkleur. 

Anchor 1

Meer weten over de mogelijkheden van gaskachels in West-Vlaanderen? Kom langs in onze showroom in Izegem. 

bottom of page