top of page
pelletkachel

DE BRABANDERE LUC VOOR DE INSTALLATIE VAN UW PELLETKACHEL IN WEST-VLAANDEREN

zwarte pijl

INSTALLATIE VAN PELLETKACHEL

Als het weer koud wordt, is het handig om extra verwarmingsopties voor uw huis te hebben. Pelletkachels zijn vrijstaande kachels die een kamer of huis kunnen verwarmen. Ze zijn eenvoudig te bedienen en helpen geld besparen tijdens de wintermaanden. Pelletkachels staan bekend om hun verrassende energie-efficiëntie en zijn een ecologische verwarmingsoplossing. Ze werken door het verbranden van kleine, samengeperste houtpellets, die gemaakt zijn van gerecycleerd houtafval en zaagsel. Deze duurzame aanpak helpt niet alleen afval verminderen, maar verlaagt ook aanzienlijk de impact op het milieu.

Veel huiseigenaren gebruiken deze kachels als een mooie aanvulling op hun terras. Investeren in een pelletkachel kan de waarde van uw woning verhogen en uw brandstofefficiëntie een boost geven. Wij installeren met trots pelletkachels voor onze klanten. Als u de juiste optie voor uw huis overweegt, kan ons team van experts u een oplossing bieden die past bij uw behoeften. 

Anker 1
brandende pelletkachel

PELLETKACHELS VOOR IEDER INTERIEUR

Of u nu zoekt naar een vrijstaande pelletkachel, een wandpelletkachel of een inzetkachel, De Brabandere Luc heeft als de specialist in kachels de perfecte kachel voor uw interieur en smaak. De meeste mensen kiezen voor een vrijstaande pelletkachel omdat deze overal in huis past, zelfs buiten op uw terras of in de achtertuin. Als u al een open haard heeft, kan een inzetkachel in uw open haard passen en via de schoorsteen ontluchten.

black-arrow-down.gif

Heeft uw huis een rustieke uitstraling, dan voegt deze optie iets moois toe aan uw interieur. Het bespaart ook ruimte in uw huis.

 

Onze pelletkachels kenmerken zich door hun typische Italiaanse design en een hoog kwalitatieve afwerking. Kom langs in onze showroom en verwarm uw woning binnenkort goedkoop en met een hoog rendement. 

Anchor 1

Meer weten over pelletkachels en de voordelen ervan?

Vraag ons om meer informatie.

bottom of page