top of page
inbouwhaard

LEVERING EN PLAATSING VAN KACHELS EN INBOUWHAARDEN IN REGIO WEST-VLAANDEREN

zwarte pijl

VERWARM UW WONING MET EEN KACHEL OF INBOUWHAARD

Tijdens de koude wintermaanden wil iedereen zijn leefruimtes efficiënt en zo goedkoop mogelijk verwarmen. Maar waarvoor kiest u? Verwarmen met een houtkachel? Pellets? Elektrisch of toch maar op gas? Er zijn verschillende opties die elk hun voor- en nadelen hebben.

Anker 1
brandende houtkachel

De Brabandere Luc heeft meer dan 85 jaar ervaring in de sector en geeft u graag deskundig advies omtrent de beste opties voor het verwarmen van uw woning of bedrijf. Zo hebben we in onze toonzaal verschillende modellen houtkachels, pelletkachels, gaskachels en haarden die werken op elektriciteit of bio-ethanol. Deze passen in verschillende soorten interieurs. Indien gewenst tekenen we voor u een ontwerp uit. 

inbouwkachel

INBOUW OF TOCH VRIJSTAAND?

Wilt u een efficiënte kachel of haard om uw woonruimte te verwarmen, maar heeft u niet zoveel ruimte? Dan is een inbouw of wandmodel de beste keuze. Een alternatief is een vrijstaande kachel die meteen ook het pronkstuk van uw interieur wordt.

 

Bij De Brabandere Luc werken we uitsluitend met kwalitatieve merken zoals Barbas, Dru, Bellfires, Dovre, MCZ, Saey, Surdiac, Wellstraler, Godin, Jotul, Olympia & Franco Belge. Ons team heeft niet alleen een goede kennis van de werking, maar we komen deze ook bij u plaatsen. Achteraf problemen? Geen nood, want we beschikken ook over een eigen hersteldienst. 

zwarte pijl
Anchor 3
barbas
DRU
Bellfires
Dovre
mcz
saey
surdiac
well straler
godin
Jotul
olympia
Franco Belge

Meer weten over onze kachels en inbouwhaarden?

Ontdek de verschillende opties.

bottom of page