top of page
elektrische haard

ELEKTRISCHE HAARDEN VOOR IEDER INTERIEUR IN REGIO WEST-VLAANDEREN

zwarte pijl

ELEKTRISCHE, VENTILATIELOZE HAARDEN MET TIJDLOZE AANTREKKINGSKRACHT

Open haarden zijn een stijlvol verwarmingstoestel dat het middelpunt van uw leefruimte vormt. Hoewel traditionele hout- of gashaarden populair zijn, hebben ze een aantal nadelen en ongemakken, zoals meer onderhoud. Elektrische haarden bieden veel voordelen voor huiseigenaren – ze zijn veilig, handig en efficiënt voor het verwarmen van uw kamers. Dankzij de energiezuinige werking en de mogelijkheid om in zones te verwarmen, geniet u van de warmte en het uiterlijk van een traditionele open haard terwijl u kosten bespaart en de veiligheid maximaliseert. 

Elektrische haarden bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, voor verschillende smaken en interieurstijlen. Zo hebben we in onze zaak elektrische haarden in diverse afwerkingen, stijlen en vormen die bij elke kamerinrichting passen. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke mantelstijl, een strak modern ontwerp of een wandhaard, er is een elektrische haard die bij uw voorkeuren past. Naast hun ontwerpflexibiliteit bevatten elektrische haarden vaak aanpasbare functies om de algehele ervaring te verbeteren. Veel modellen hebben instelbare vlaminstellingen, zodat u de helderheid en het uiterlijk van de vlam aanpast aan uw stemming en verlichtingsbehoeften. 

Anker 1
elektrische inbouwhaard

BESPAAR OP HET VERWARMEN VAN UW RUIMTE

Elektrische haarden maken ook efficiënte zoneverwarming mogelijk. Zoneverwarming is een kosteneffectieve manier om specifieke ruimtes in uw huis te verwarmen.

black-arrow-down.gif

In plaats van het hele huis te verwarmen, gebruikt u uw elektrische haard om de kamers te verwarmen waar u de meeste tijd doorbrengt. Deze gerichte aanpak kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen op de energierekening, omdat u geen energie en geld verspilt aan het verwarmen van ongebruikte ruimtes. Wilt u nog meer besparen op energiekosten? Dan is een elektrische haard in combinatie met zonnepanelen en een thuisbatterij de beste investering die u kunt maken. 

Anchor 1

Meer weten over elektrische haarden en de mogelijkheden? Neem contact op met De Brabandere Luc in Izegem.

bottom of page